Meer resultaten voor portfolio website maken

portfolio website maken
Website maken met Adobe Portfolio.
Aan de slag. We gaan meten aan de slag en zetten op een rijtje wat je nodig hebt om in Adobe Portfolio een website te maken met een selectie van je mooiste fotos, zodat je die als portfolio kunt laten zien aan de rest van de wereld.
Een e-portfolio: het nieuwe cv Werkblad.
Hij maakte een e-portfolio om zich te presenteren bij sollicitaties. Ik wilde eigenlijk een website maken, maar kwam toevallig mijneportfolio.nl tegen. Daarmee maak je eenvoudig een e-portfolio. Bij sollicitaties stuur ik nu, naast mijn brief en cv, ook mijn e-portfolio mee.
Een online portfolio maken? Zo doe je dat! Partner Zoom.nl.
Zo doe je dat! Een online portfolio maken? Zo doe je dat! Partner-redactie 10 oktober 2017, 1031.: Een beetje fotograaf wil natuurlijk laten zien hoe goed hij is. En waar je vroeger nog wel weg kon komen met een linkje naar een Flickr-account, wil je anno 2017 natuurlijk het liefst je eigen plekje op het internet hebben. Gelukkig hoeft het bouwen van een eigen website helemaal niet zo moeilijk te zijn.
Maak een online portfolio Jimdo.
Maak je portfolio website met Jimdo. Ben je een fotograaf, model, kunstenaar of webdesigner? Dan kun je met Jimdo heel eenvoudig je eigen online portfolio maken. Kies een portfolio design en deel je werk met de wereld. Maak je portfolio.
Wil je een portfolio website laten maken? TemplateFabriek.
Adverteren op Facebook. Een portfolio site laten maken? Aan deze nieuwe visuele website wordt momenteel hard gewerkt. De eerste websites zullen wij januari 2018 opleveren. Karin Versteegh Fotografie. Bekijk de website. Ook een website laten maken? Bekijk hier hoe het werkt.
Een portfolio website maken met STRATO.
Je kunt kiezen uit een grote hoeveelheid sjablonen, waaronder sjablonen die uitstekend zijn voor het tonen van fotogalerijen. Uiteraard zijn deze nog naar eigen voorkeur aan te passen, maar het geeft alvast een goede basis als je portfolio website wilt maken.
Online portfolio maken Webwijzer.
Een online portfolio is een must voor fotografen, ontwerpers en andere creatieven. Via deze platforms kun je je werk presenteren en promoten met een digitaal portfolio. Kijk voor het maken van een gratis website, blog of online dagboek op: Gratis website.
Online Portfolio Maken. Maak Gratis een Digitaal Portfolio Flipsnack.
Jouw digitale portfolio zal beschikbaar zijn op elk apparaat en elk besturingssysteem. Eenvoudig te bewerken. Met onze eenvoudig te gebruiken editor kunt je een aangepaste look maken die overeenkomt met jouw voorkeuren. Bied jouw digitale portfolio aan op jouw website, indien beschikbaar, of deel het in e-mails of op sociale media.
10 tools voor een digitaal porfolfio Vernieuwenderwijs.
In de eerste instantie lijkt dit een erg basis en wellicht saaie website, maar je kunt gebruik maken van een breed scala aan templates, waardoor de blog er erg professioneel uit komt te zien. Veel leerlingen hebben al een Android telefoon, dus een Google account en kunnen dus zo aan de slag met hat maken van hun blog en anders is een account snel gemaakt. Het prettige is dat blogger geheel gratis én makkelijk om te gebruiken is. Al hoewel het officieel geen portfolio is, kan het zeker zo gebruikt worden.
adobe portfolio en eigen website.
Tenzij je adobe portfolio door een provider wordt gehost webhosting denk ik niet dat het mogelijk is om deze terug te vinden onder jouw domein. Je zou eerst een website moeten maken en je portfolio daar op toevoegen dat gaat dikwijls via html code.
Eigen portfolio maken.
Geregistreerd: 21 augustus 2005. Re: Eigen portfolio maken. Oorspronkelijk geplaatst door Sancho Illustrator heb ik niet, maar ik zal zeker eens de websites bekijken die je meegegeven hebt! Op de website osalt.com vind je gratis alternatieven. Mooie entree als eerste post.

Contacteer ons