Meer resultaten voor webpagina maken

webpagina maken
Zelf een website maken?
Zelf een website maken. Tegenwoordig is het niet moeilijk om zelf een website of blog te maken. Binnen een uur kan jij je website online hebben en beginnen met het maken van webpaginas, artikelen en het personaliseren van de website.
Hoe website bouwen?
Je website bouwen in HTML. Je kunt gebruik maken van je gratis Telenet webruimte. Er zijn gratis programmas die je helpen om een webpagina even eenvoudig te maken als het schrijven van een tekst bv. Je bent beperkt tot de mogelijkheden van HTML en Javascript.
HTML/Basiscursus/De basis Wikibooks.
Het programma is ook gratis te downloaden, maar dan is het een verouderde versie. Wat nog nodig is, is een beetje geduld, doorzettingsvermogen en wilskracht. Een webpagina maken kan enige tijd in beslag nemen, zeker wanneer je een beetje structuur wilt bekomen.
Eigen website opzetten.
Eigen website opzetten. Problemen en foutmeldingen. Specifieke functionaliteit voor je site of toepassing. Hoe kan ik mijn website CAS laten gebruiken? Gebruik van LDAP voor webtoepassingen. Online registreren en betalen. Ondertekening van certificaten. Website voor vakgroep, labo., Hosting bij DICT.
professioneel webdesign website maken website aanpassen.
website laten maken prijs. zelf website maken. Uw website promoten kost tijd en inspanning maar is zeker de moeite waard. Laat de wereld weten dat uw website bestaat. U hebt een nieuwe of grondig geüpdatete website waar u terecht trots op bent.
Super simpel een eigen website maken De Digitale Versnelling.
Of vraag een zelfstandige webbouwer een pagina voor u te maken. Een one-pager is veel goedkoper dan een volledige website. Hoe kan ik het aantal bezoekers op mijn site tellen? 5 URL-tips voor een betere website en ranking in Google.
Site aanmelden bij Google, hoe doe je dat? SiteOptimo.
Google was de eerste zoekmachine die op een revolutionaire manier kon bepalen hoe relevant een bepaalde webpagina is ten opzichte van een bepaald zoekwoord. Om dat op een treffelijke manier te kunnen doen, moeten zoekmachines over een gigantisch grote databank beschikken waarin ze alle websites opslaan die ze maar kunnen vinden. In het prille begin waren er maar enkele honderdduizenden websites. Valt mee, zeg je? Daar zou ik nog niet zo zeker van zijn. De gemiddelde server van die tijd was vele malen minder krachtig dan een smartphone van tegenwoordig. In die tijd betaalde je je nog blauw voor een high-end harde schijf met een opslagcapaciteit van amper 3GB. Je kan je dus wel inbeelden dat het een hele operatie was om gegevens van al deze webpaginas op te slaan, te verwerken én up-to-date te houden. Om dat te doen, maken zoekmachines gebruik van crawlers.
Website One.com.
Om uw website via het internet te bereiken moet deze zich bevinden op een webruimte die is verbonden met een actieve domeinnaam. Logischerwijs is daarom de eerste stap op weg naar uw eigen website het kiezen van een geschikte domeinnaam.
Websitemaken.be: Alles voor je website Tutorials.
Date's' in PHP. Datums en tijden in PHP. De functies Explode en Count in PHP. Een frames type systeem maken in server-sided talen. Een login membersysteem met PHP, MySQL en Session. Een phpBB forum installeren. Gebruik maken van cookies bij een inlog-systeem.
Cursus website maken Cursus website maken SeniorenNet Website voor de actieve 50-plusser.
We maken samen een webpagina stap voor stap waar alle mogelijkheden in staan. Op het einde van de cursus kan je ook oefeningen maken, de oplossing kan je steeds raadplegen. Iedereen die een beetje moeite wil doen om te leren, zal het kunnen.
Je website als web app Motionmill.
Het enige wat de gebruiker moet doen, is jouw website aan hun homepagina toevoegen. Vergelijk het een beetje met de installatie die je anders toch moet uitvoeren. En ook dat kan je ze eenvoudig mogelijk maken, zoals we straks uitleggen.

Contacteer ons