Resultaten voor cursus website ontwerpen

cursus website ontwerpen
Alle cursussen WISPER.
Artistieke cursussen voor 18. Zoek een cursus. Zoek een cursus. Hieronder zie je alle artistieke cursussen waarvoor je op dit moment kan inschrijven. Hier zie je de cursussen die reeds gestart zijn. Momenteel niets naar je goesting? 5 keer per jaar lanceren we een nieuw cursusaanbod.
Mijn eigen website maken.
cursus HTML CSS. cursus SQL MySQL. Dreamweaver is absoluut het bekendste programma waarmee je websites kan maken. Deze software genereert voor jou alle nodige codes, waardoor kennis van HTML, CSS, enz niet vereist is. Je kan dus veel sneller een website bouwen.
Webdesign met Dreamweaver.
De volledige cursus en het bijbehorende cursusmateriaal worden op het ELO elektronische leeromgeving geplaatst en kan je gratis downloaden. Om vlot thuis te kunnen verder oefenen, raden we ook een USB-stick aan vanaf ca 10. Je kan op 2 manieren inschrijven.: Persoonlijk op onze secretariaten van Lokeren, Dendermonde en Hamme. Voor Lebbeke, Laarne, Wetteren, Grembergen. kan je terecht op de hierboven vermelde secretariaten. Bij je inschrijving breng je standaard mee.: je identiteitskaart of documenten van wettig verblijf., een bancontactkaart of opleidingscheques als betaalmiddel we aanvaarden geen cash geld., de nodige attesten voor vermindering of volledig vrijstelling van inschrijvingsgeld. Deze documenten mogen niet ouder dan 1 maand zijn op het moment van de inschrijving. een kopie van je diploma, deelcertificaat, getuigschrift of attest als je in een vervolgmodule wil starten. Online via onze website.
OpleidingsdetailsCevora.
Met een design dat vijf jaar geleden acceptabel was, kunt u nu niet meer online komen. In dat opzicht is er geen enkel verschil tussen webdesign en andere vormen van design. Het redesign van een mobiele website is dé gelegenheid om een gebruiksvriendelijker ontwerp te maken met de usability-technieken van vandaag.
ICT Webdesign Fotografie GO! CVO-IVORAN.
Naast het theoretische kader, krijg je ook veel praktische tips die je zelf kan toepassen bij het ontwerpen van een eigen interface. WEBSITEPRODUCTIE 1 basis. In deze cursus leer je met behulp van XHTML een eenvoudige website bouwen. Alle stappen die bij het maken van een website van belang zijn, komen aan bod: van conceptontwikkeling, het bepalen van de vormgeving tot aan de realisatie.
Cursus Website maken WordPress Gratis SNT Brugge.
ma 14/01 tem 13/05. In de cursus Website maken met WordPress deel 1 leer je hoe je snel een professionele website kunt maken. We maken gebruik van het gratis systeem WordPress. Via dit systeem ben je in minder dan 16 weken in staat om je eigen website of deze voor je vereniging te ontwerpen.
Masterclass Business Design Thinking Antwerp Management School.
Je ontdekt nieuwe, klantgerichte en competitieve opportuniteiten op het vlak van systemen, processen, producten, diensten, enz. Je leert jouw creatieve talenten verder te ontwikkelen en in te zetten om problemen op te lossen en opportuniteiten te ontdekken en/of te ontwerpen.
Webshop laten maken Kies voor een betaalbare webwinkel.
Linkbuilding is het genereren van links vanaf uw website naar relevante externe websites. Het doel van Linkbuilding is een hogere waardering te verkrijgen in Google op de belangrijkste trefwoorden van uw website. We gaan dus de SEO landingspaginas gaan ondersteunen door links te plaatsen op andere websites.
Webdesigner CVO-STEP.
De interfacedesigner heeft naast een grafische ervaring ook gevoel voor interactie. Binnen het totale websiteconcept zorgt hij voor oriëntatieschermen, interactieve overzichtsschermen, structuurbuttons Na deze module kan de cursist: een interface ontwerpen. Module Websiteproductie 1. In deze module leert de cursist een eenvoudige website op te bouwen.
Cursus website maken met WordPress Egidex.
Op het einde van de opleidingsdag beschik je gegarandeerd over een goed werkende website! Na de cursus kan je bovendien steeds terugvallen op de uitgebreide online handleiding met massas praktische videofilmpjes. En alsof dat nog niet genoeg is vertellen we je een hele hoop tips en geheimen die je nergens anders terugvindt! Ja, ik schrijf me in. Deze workshop is perfect geschikt voor iedereen die in een van deze doelgroepen valt.: Je hebt een nieuwe website nodig of je wil je huidige website vervangen/verbeteren? Je houdt liever zelf de controle in plaats dit over te laten aan een webdesigner? Je hebt al een WordPress site gemaakt maar je bent ergens vastgelopen? Je wil je website helemaal zelf maken, aanpassen en beheren? Je wil webdesigner worden en ook voor anderen websites ontwerpen?
Webdesign met WordPress 1 Opleidingen Informatica cvo MIRAS. Informatica.
Inschrijven Cursus Lesplaats Lesdag Tijdstip Periode Prijs Info. Webdesign met WordPress 1. 10 september 21 januari. Webdesign met WordPress 1. 10 september 21 januari. Misschien ben je ook wel geïnteresseerd in de volgende opleidingen.: Webdesign met Wordpress 2. In het eerste deel heb je geleerd hoe je een website kan maken met WordPress. In dit tweede deel voeg je een aantal nuttige functionaliteiten toe. Websiteproductie 1: HTML/CSS. Om een website te maken heb je bouwstenen nodig om teksten, afbeeldingen, tabellen en formulieren te ontwerpen en om te vormen tot één geheel.

Contacteer ons