Resultaten voor website programmeur

website programmeur
Website laten maken Freelancer.be.
Website en Apps Bestaande website aanpassen. 20-50 per uur. Open 9 reacties. 1435: uur 21 Maart 2019. website hotel ontwerpen. Website en Apps Nieuwe website bouwen. In overleg In overleg. Open 21 reacties. Anderen zochten ook op.: Direct een programmeur.
Foodz Medische Pedicure website We aRe Connected.
Opdracht: Responsive Website Pedicure. Programmeur: Dirk Voordeckers. Footz is gestart in november 2014. Noƫlla Dingenen wilde direct online aanwezig zijn om eenvoudig vindbaar te zijn voor nieuwe klanten en om zo snel mogelijk te kunnen groeien met haar nieuwe business.
Ervaren zelfstandig veelzijdige freelance PHP, javascript en web framework programmeur joep-i.nl. Veelzijdige freelance, php, javascript en database developer met ervaring.
Hier werkte ik als junior programmeur met de technieken TCL, TK, yacc en lex. Op basis van een vaste opdrachtomschrijving breng ik een advies uit en maak ik een inschatting van de hoeveelheid werk. Aan de hand van die inschatting maak ik een offerte, waarbij ik uit ga van een vast uurtarief.
Web Programmeur Aangeboden PHP forum PHPhulp.
Ik ben een computer programmeur. Mijn vaardigheden zijn.: HTML5, CSS3, JavaScript, PHP, MySQL., SQLite, MariaDB, MSSQL, WordPress, CodeIgniter, OsCommerce, UniqueFree. AJAX, XML, JSON, Perl, Laravel5. Ik heeft geprogrammeurd open source forum, social. network voor de Texas Tech University, een personel geschiedenis website, talrijk web-shops, en heel meer websites.
Freelance programmeur Freelancer.nl.
1641: uur 26 Maart 2019. Programmeur APP silex/symfony php 5.6/7.1, MySql., Website en Apps Android en iOS app ontwikkelen. 20-50 per uur. Nieuw 3 reacties. 1620: uur 26 Maart 2019. Video Chat app ontwikkelen. Website en Apps Android en iOS app ontwikkelen.
Websites met Wordpress Freelance Programmeur Richard van den Winkel.
WordPress is een uiterst flexibel content management systeem, waarmee je op een eenvoudige manier zelf de inhoud van je website kunt beheren. WordPress is eenvoudig uit te breiden door middel van zogenaamde plugins, waarbij de functionaliteiten flink uitgebreid kunnen worden en het zelfs voor meer dan alleen een website kan worden ingezet.
Website bouwer Limburg PHP Freelancer programmeur website maken Bilzen.
Bovendien heeft u direct contact met de persoon die volledig op de hoogte is van uw project. Webontwikkeling tegen correcte prijs. No-nonsense aanpak voor de ontwikkeling van uw website of project, dat vertaalt zich ook in de prijs! Vraag nu je offerte aan vrijblijvend.
Programmeur-vacatures in Limburg provincie februari 2019 Indeed.com.
Om onze machines te automatiseren, zijn we nog op zoek naar een PLC programmeur die ons LASE-team wilt komen versterken. 12 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Herk-de-Stad. Hogeschool PXL Programmeur. Voor het team softwareontwikkeling zoeken we een programmeur.
Vacature programmeur / web developer.
Vacature programmeur / web developer. Goed met code en gek van sport? Wij zoeken een creatieve developer die ons verrast met nieuwe online concepten voor de sportwereld. In eerste instantie ben je mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van onze eigen webshops, corporate website, brand websites en applicaties.
Vacatures Geo-IT.
Een goede kennis van GIS software en databanken is een vereiste. Interesse in IT in het algemeen is een must; ervaring met programmeren is een pluspunt. Je bent een positief ingestelde teamplayer met goede communicatievaardigheden. Je bent leergierig en werkt klant-en resultaatgericht.
Romke.NL ZZP Freelance programmeur / ontwikkelaar Leeuwarden Friesland.
De website geschikt gemaakt voor mobiel en tablet gebruik. Theun van de Meulen. Gehele site van A t/m Z gerealiseerd. PHP meetup Friesland NODE.JS meetup Friesland. PHP meetup Groningen. van der Veen. In 2005 begonnen en sinds 2012 fulltime aan de slag! Vanuit Romke.NL verhuur ik mijzelf parttime als interim ICT specialist. Omdat ik graag van uitdagingen, afwisseling en diepgang hou neem ik daarnaast ook opdrachten aan. Heb je een complexe uitdaging? Of een allround developer nodig? Bel mij 06-5025 1526. 2017 Romke.NL ZZP Freelance programmeur / ontwikkelaar Leeuwarden Friesland.

Contacteer ons